torsdag 15 januari 2009

Varför har Gummesson mörkat dessa vittnen?

SJU VITTNEN SKA HÖRAS i dag.

Vittne 1-6 ska visa att det inte är uteslutet att det kan finnas en alternativ gärningsman.

VITTNE 1: 53-årig kvinna boende i Arboga. Under en promenad i bostadsområdet vid 11-tiden på morddagen mötte det 53-åriga vittnet en kvinna som hon tyckte gav ett obehagligt intryck och undvek därför ögonkontakt. Enligt vittnet var hon troligen inte hemmahörande i Arboga.
VITTNE 2: 42-årig kvinnlig granne. Vid 15-tiden dagen före mordet såg grannen från sitt fönster en person som hon tyckte såg otäck ut och som gjorde henne rädd. Hon bad sin man titta på personen som hon tyckte hade stirrande ögon och var klädd i mörk rock.
VITTNE 3: 48-årig manlig granne. Såg samtidigt som sin fru (vittne 2) en person som han uppfattade som en kvinna. Han såg att hon bar mörka kläder och hade ryggsäck. Han hade aldrig sett kvinnan tidigare.
VITTNE 4: 41-årig kvinna boende i Arboga. Under en joggingtur vid 18.45 på morddagen såg vittnet en bil som hon tyckte uppträdde konstigt i bostadsområdet.
VITTNE 5: En kvinna. Såg vid 19-tiden på morddagen en silverfärgad bil i bostads-området som körde på ett sådant sätt att hennes dotter tvingades bromsa in för att inte krocka.
VITTNE 6: En kvinna. Dottern (till vittne 5) tvingades att bromsa in för att inte krocka med en bil i bostads-området. Vittnet har beskrivit att kvinnan som körde bilen hade halvlångt brunt hår.
VITTNE 7: 28-årig man. Vän till familjen som några veckor före mordet läst på sambons blogg där han skrivit om sina problem med tyskan. - Det visar att min klient varit på tapeten som besvärlig i den här kretsen före den här händelsen. Det kan därför finnas en anledning till att hon i deras ögon är misstänkt, säger Per-Ingvar Ekblad.

Inga kommentarer: