måndag 16 februari 2009

Domen kommer att överklagas till Högsta Domstolen

Christine Shürrer kommer att överklaga hovrättens dom till Högsta domstolen (HD). " Det är viktigt att HD definierar vad ställt bortom rimligt tvivel egentligen betyder", säger Per-Ingvar Ekblad, Schürrers advokat.

http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=867779

7 kommentarer:

Malin.E sa...

Haha HD kommer inte att ta upp det, Jag är så nöjd i dag :-) vi firar rejält här. Är inte du nöjd? hur firar ni???

Lotta B sa...

Malin E
Din kommentar känns mycket obehaglig med tanke på den fasansfulla tragedi det handlar om
Har du någonsin snuddat vid tanken att Schürrer kanske -kanske- kan vara oskyldig med tanke på att det inte finns någon som helst teknisk bevisning mot henne och motivet känns mycket långsökt...
I så fall har en helt oskyldig människa hängts ut och dömts till livstid i fängelse och en barnamördare går fortfarande lös därute.
Oavsett vad man själv "tror" kan jag inte se att det finns någon anledning för någon att fira som du och dina vänner tycks göra..
Har upptäckt den här bloggen idag och den tycks vara en av mycket få, som resonerar sakligt och inte sällar sig de skrikiga hyenorna.

Anonym sa...

Men vad är det för dumheter?

Man skulle tro du är intresserad av CS- du kanske gömmer dig bakom en kvinnlig "pseudonym"-
CS har säkert många svenska män som är intresserade av henne.
Du kanske är en av dem?? även om du nu kallar dig Marian.


Om hon var oskyldig skulle hon hostat fram skorna + sina vänneri Köping. Hon hade inte ljugit sig igenom rättegångarna.

Anonym sa...

Anonym
Det är fler som ljugit sig igenom rättegången... Varför hostar inte åklagarna fram sanningen? Rätt ska väl vara rätt?
Vad är det för mening med en rättegång om den inte är rättvis. Där till och med åklagarna döljer och förvanskar sanningen....MENINGSLÖST!

Lotta B sa...

Det är märkligt att läsa kommmentarena om det här fallet i olika fora. Överallt dyket det upp vissa signaturer, som med personangrepp försöker hugga ner på alla som med logiska argument tvivlar på rimligheten i domen. Jäv och falska utpekanden har faktiskt förekommit förut i världshistorien. Varför inte komma med sakargument istället - och vem gömmer sig bakom dessa signaturer? Kan det vara någon med intresse av att inga nya synpunkter tillförs? Borde inte alla (utom en.. ) ha ett intresse av att det verkligen är den riktiga gärningsmannen som döms?

Anonym sa...

hon blir inte frikänd, hon har inte gjort ett smack för att samarbeta och bevisa sin oskuld,,som anonym skriver,,hon borde hostat fram namne på sinsa sk "vänner". hon har ljugit så mycket hela tiden, hon har jagat sambon så länge ,sjukt att ljuga om att man fött ett barn, sjukt att ta sig till sverige och försöka ta livet av sig,,inte precis det rätta sättet att bete sig på om man vill ha tillbaka någon. alla hennes noteringa rörande emma, arbetstider, adress osv, bullshit att hon inte vet vem som sökt efter info om familjen från hennes dator, vad har hennes "vänner" för intresse av dom?? nej det är en stor jävla bluff alltihopa. hon är psykopat och förtränger vad hon har gjort.hon hittade inte ens till platsen där hon påstår sig ha varit och letat runstenar, har ändrat sin story ang hur hon kom, dit, har ni som vet allt om fallet missat den detaljen??? hon påstår att en vän har kört henne,,först sa hon att hon tog tåget...ni missar allt som är emot henne men tar upp allt som skulle ev vara till hennes fördel, hur sjuka är ni som försöker skylla detta på anhöriga?? tror ni på fullaste allvar att sambon har gjort detta?? aha..pengar,,han o emma planerade detta, ta livet av barnen, skada emme lite bara,,sen får dom ut pengar så kan dom leva gott på dpm resten av sitt liv, är det så ni tänker??? ge upp,,denna sidan är ren kränkning för emma och hennes familj,,ni är fan psykopater hela högen..hur tror ni att emma o hennes anhöriga mår av detta?? en sida där allt läggs ut, folk komenterar och vissa här vill ha det till att familjen eller någon nära anhörig har gjort detta hemska brottet?? tänk efter innan ni uttalar er.slår vad om att detta ej blir publicerat,,,det är ju bara dom som är för att CS är oskyldig och dom som kö på samma linje som skaparen av denna sjuka sidan som får kommentera..skaffa er ett liv och lämna dom här personerna ifred, du som skapat denna sidan,, titta på kriminalprogram på teven istället, finns massor att välja på...

Anonym sa...

Det finns väl ingen vettig människa som kan tvivla på CS skuld. Förvisso finns det ingen teknisk bevisning men hela hennes uppträdande, hennes lögner, hennes fixering vid sambon och Emma mm mm pekar entydigt åt ett håll. Av vad jag har fått mig berättat både i massmedia och människor i Hannover (CS hemstad)har hon alltid haft problem i sina förhållanden. Tror bla att hon är Guds gåva till den manliga befolkningen på jorden