tisdag 3 augusti 2010

Kan inte släppa dessa byxor

Det är länge sen jag skrev sist men det betyder inte att jag har glömt detta fall. Mammans byxor är en sak som jag inte blir klok på. Jag kan inte förstå hur alla dessa små blodstänk från bägge barnen kan ha hamnat nertill på hennes byxor om hon blev nedslagen först.
När man tittar på bilden ser man att det finns rikligt med blodstänk på framsidan av byxorna inom de gula rektanglarna. Stänken fortsätter på vänster ben även till baksidan av byxbenet. Rimligtvis borde mamman ha stått ganska nära barnen när de har blivit attackerade. Men enligt vad rätten har kommit fram till så har mamman blivit nedslagen först. Hur har då dessa stänk från barnen hamnat på så avgränsade områden på hennes byxor? (klicka på bilden för större bild)


På bilden över hur blodstänken fördelat sig i hallen ser man att det mesta av blodet som finns i den delen av hallen där mamman låg är hennes eget (de röda markeringarna i bilden.) . Några enstaka stänk kommer från sonen (de blå markeringarna.). Inga stänk från flickan (de mörkrosa markeringarna). Ändå har utredarna kommmit fram till att mamman slogs ner först. Jag köper inte det. Något är fel i denna undersökning.

Tråkigt nog får vi nog aldrig veta sanningen - vad som egentligen hände. Trots att rätten gått på mammans minnen så kan man tydligt se att hon inte minns alls. Hon har skapat nya minnen av det hon fått höra efter brottet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ja nåt är definitivt skumt i denna utredningen. man kan ju börja undra.

Anonym sa...

Hej jag undrar varför inte Tine vill namnge sina vänner som kan intyga att tex.hon varit gravid.
Vännerna Måste ju känna Mycke skuld efter som dom inte får säga sanningen,och hjälpa henne.
har också många funderingar kring varför hon inte vill kommentera allt för många saker.
om jag var okyldig skulle jag göra ALLT för att får tag i den rätta mördaren så familjen kan får frid.
Är tacksam om Du som vän tilltine kan förklara för mig!!!
Tack på förhand

Anonym sa...

Men barnflickan då? (jag råkade hamna på hennes blogg. Och blev förvånad över att hon ingenstans nämndes.) (bloggen drogs in sen.)

Anonym sa...

Det finns heller inga Vansspår där dottern hittades.
Har vi att göra med en flygande g.m eller är det någon som tagit av sig skorna innan flickebarnet hammrades ihjäl?

Anonym sa...

Vad kom SKL fram till?
Hittar inget svar från dem i fun trots att det står att byxorna skickats till SKL.