fredag 18 september 2009

Om mammans kläder

Jag har funderat mycket på varför det finns så mycket blodstänk nertill på mammans byxben. En större mängd små stänk koncentrerade i de områden som är markerade med gul rektangel. På framsidan finns stänken på bägge byxbenen, på baksidan finns de endast på vänster byxben.

Om mamman har slagits ner först så kan det inte vara hennes blod eftersom hon blivit slagen i huvudet och därmed borde inte stänken koncentreras just vid byxbenen. Barnen hittades en bit från mamman så om hon låg på det stället som framkommit i förundersökningen kan inte heller barnes blod ha stänkt mest nertill just mammans byxben. Barnens blod stänkte ju också mestadels mot vardagsrummet och mamman låg åt motsatt håll.

Jag hittar inget svar i förundersökningsprotokollet vems blod det är som finns inom de gula markeringarna på mammans byxor.4 kommentarer:

Anonym sa...

Analys SKL

På byxorna (en undersökt besudling vänster ben fram nedtill) påvisades blod.
resultaten talar med visshet för att blodet/DNA.at kommer från Saga Jangestig (Grad +4)om man bortser från möjligheten att det kommer från en nära släkting. Resultatet talar med visshet för att blodet/DNA:at inte kommer från Emma Jangestig eller Maximilian Jangestig.

I ett undersökt område (höger ben nedtill fram och bak)påvisades DNA.
Analysen visar en blandning av DNA från minst två personer.
Resultatet talar i någon mån för att del av DNA:t kommer från Emma Jangestig (Grad +1)
Resultatet talar i någon mån för att del av DNA:t kommer från Saga Jangestig(Grad +1)
Resultatet talar i någon mån för att del av DNA:t kommer från Maximilian Jangestig (Grad +1)
Resultatet talar med visshet för att DNA:t inte kommer från Schürrer eller Hellberg.

För ytterligare ett undersökt område (vänster ben nedtill fram och bak) kunde DNA som kan jämföras mot person inte påvisas.

Anonym sa...

Ta även upp blodskvätt på sambons kläder.
Han har ju småskvätt på jeansen som mäter 2-5 mm.

Anonym sa...

Jag tror att mamman själv har gett sig på sina barn och sambon blev inslyltad i det hela när han kom hem. När han öppnade dörren till villan frågade han sig vad Emma och barnen leker för lek. Emma heter Linnea i andra namn och Togge spelar gitarr.
Det finns folk som vet saker och tids nog börjar någon prata sanning.
/Linda

Det här är en smutsig historia och jag är rätt övertygad att tyskan är oskyldig.

Anonym sa...

Glömde i min kommentar länken till en sierska som skriver om fallet. Hon nämner här Linnea och ett instrument och jag själv gjorde kopplingen till mamman och sambon.
/Linda

http://always-alwaysonmymind.blogspot.com/2008/08/arboga-d-s-d-tar-jag-mrdarens-namn.html