lördag 18 juli 2009

Medias skriverier

Vissa saker kan jag bara inte förstå. Som tex det som står i VLT idag. Att mamman vill till Tyskland och syna fängelset som Christine eventuellt flyttas till. Hon var ju även i Hinseberg och skakade på galler från utsidan. Litar inte E att kriminalvården sköter sitt jobb?

Ett par veckor sedan blåste media upp med stora svarta rubriker att E skulle ha fått ett brev från Christine. I själva verket var det ett brev till sambon och var skickat till E:s och sambons advokat i APRIL månad. Brevet var alltså inte riktad mot E och den hade inte kommit hem till henne och inte vid den tidpunkten som tidningarna lät påskina i sina första artiklar om detta.

Det har också skrivits om duvorna som stals från barnens grav. Det är förjävligt att några går och stjäl saker från kyrkogårdar men att ha det som en huvudrubrik på flera tidningar är att ta i.
(I samband med dessa gravstölder hade även andra gravar blivit vandaliserade.)

Jag förstår inte varifrån media får uppslag till sina rubriker. Är det media som fortfarande hårdbevakar henne och försöker suga ut varje krona som går på denna tragedi? Eller är det E själv som ringer journalisterna?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad stod det i brevet någon som vet? För övrigt är E och hennes familj väldig media och pengakåta, tragiskt värre!