torsdag 11 juni 2009

Emmas skador

Förutom skadorna som är orsakade av det hammarlika föremålet hade Emma även skador som såg ut att komma från en misshandel.
Här från polisens rapport: "Kvinnan verkar vara misshandlad även på annat sätt, hennes ögon är helt igensvullna enligt patrullen."

Hon hade även en handledsskada samt brott på högra underarmens strålben. Det fanns tecken på färsk skrapande våld mot underarmen.

Är dessa skador avvärjningsskador eller har armbrottet orsakats av ett fall?

Kan det finnas flera inblandade i brottet eller har en enda gärningsperson hunnit döda två barn och skada deras mamma under de få minuter någonstans mellan kl 19:10 - 19:18. Personen/ personerna måste också ha kommit till platsen och gått ifrån platsen inom denna tid. Ingen har sett något. Det känns väldigt mystiskt.


13 kommentarer:

Peter sa...

"Personen/ personerna måste också ha kommit till platsen och gått ifrån platsen inom denna tid."

Ja, det är väl ganska uppenbart? Det fanns ingen misstänkt på platsen när polisen kom dit, så rimligtvis borde gärningsmannen avlägsnat sig. Jag förstår tyvärr inte vad du vill få fram.

ace sa...

Peter
På platsen när polisen kom fanns en man i blodiga kläder, tillhörande den grupp som statistiskt sett oftast är gärningsmän i den här typen av brott. Jag påstår inte att styvpappan verkligen är den skyldige, men är det inte märkligt att han inte ens i detta första skede betraktades som misstänkt?

Anonym sa...

Har det skrivits att sambon gillar rollspel?
Han har ingått i rollspel med våld inblandat.

Anonym sa...

i don't care if she was a friend a sister or a family member she killed two kids i hope she rot's

Anonym sa...

Anonym
Det är ingen som inte anser att brottet är förfärligt. Det vi diskuterar är om det verkligen är rätt person som dömts eller om barnamördaren fortfarande kan vara på fri fot. Frågetecknen är alltför många.

Anonym sa...

ace:
Till viss del kan jag hålla med dig, kanske borde han behandlats som en misstänkt tills dess att motsatsen varit bevisad, vilket den antaligen blivit (blev) relativt fort. Samtidigt vill jag säga att jag inte är expert på Arbogafallet (långt ifrån) och inte heller på polisens "normala" (så att säga) förfaranden vid en brottsplats.

ace sa...

Och vad exakt är det som ger honom alibi? Har det framkommit så har jag missat det, men jag skulle gärna vilja veta. Hans egna tidsuppgifter kan väl ändå inte räknas? Eller...?

Lisa sa...

Ace
Läs förundersökningen..!
De har kollat T:s telefonuppkoppling mot mastar, hans larmsamtal mm mm.
Självklart har de kollat honom grundligt då han är den första naturliga misstänkte, tillsammans med Emmas ex, barnens pappa.
/L

Marian sa...

Lisa
Kl 19:38 står följande i polisens händelserapport: "Ingen GM finns på platsen".
Vad säger den meningen dig?

Anonym sa...

Första polispatrull var på plats ca 19.38

Anonym sa...

En kille har i förhör sagt att sambon lämnade en lokal ca tid18.55-1900 och det tar endast 15 minuter hem om man kör ca 10 km/h över laglig hastighet.
Med andra ord har sambon då kunnat komma hem mellan 19.10-19.15.
SOS samtalet ringdes ca 19.22 varav ett glapp finns på 7-12 minuter.

Anonym sa...

jag tror christine kan vara oskyldig.. fel tjej på fel plats vid fel tillfälle.

Anonym sa...

Den grannen som vittnade i tingsrätten att hon sett Christine.S hade ju ändrat sina iaktagelser. Hon ringde in till polis ett antal dagar efter sitt första förhör och gav en helt annan version än vad hon tidigare sagt i första förhör, och då var det känt att Christine.S var tilltänkt gärningsman.
Det var grannens andra version som fick stå som grund då hon vittnade i tingsrätten.
Skandal!