tisdag 11 januari 2011

Emmas minnen

Jag har fått ytterligare ett mejl med information.


I polisförhör med Emma så minns hon inget av brottet eller att någon kvinna som trängt sig in i bostaden förrän polis ställer frågor till henne 2008-04-14 om sambons tidigare kärleksrelationer. Först då får hon en känsla av att en kvinna kan ha gjort brottsgärningen.
 
När Emma i början av maj 2008 släpps från skyddat boende så får hon information från polis att en tyska sitter häktad samt att en hammare är mordvapnet och då börjar Emmas minnen av att det kan vara den tyska kvinnan som gjort brottet.
Efter att Emma samlat information om tyskan så förlängs den tidigare kvinnans längd 165 cm till att bli lång. (Christine Schurrers längd 183cm)
 
Den 3 juli 2008 ringer Emma till polis om ett märkligt minne hon fått kvällen innan och det var att den tyska kvinnan presenterat sig som Tine. 
 
Här är polisförhöret med Emma då hon för första gången nämner Tines hälsningsfras "Hi Im Tine"http://www.multiupload.com/GYBRT219M6

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur ska Emma ha det med att inte väcka sin nyfikenhet kring tyskan för utredningen skull?? :)

Hon skulle spara sig till rättegång, men likt förbannat har damen innan rättegång vart ute på nätet och fiskat uppgifter om tyskan.
Skenhelig dam!

Anonym sa...

Emma rör till det när hon pratar om att hon fick den första smäll när hon stod på vänstra sidan av hallen. Enligt analyser så måste det vara omöjligt eftersom det inte finns större mängder av blodskvätt på den sidan eller skvätt av blod på den höjden.
Det mesta av blodstänk/skvätt ligger på golvnivå- 1 meter upp.

Emmas känslor, drömmar och kroppsminnen håller inte.

Anonym sa...

Det står i Emmas bok att hon fått information från sin sambo någon kväll innan hon ringde polis om denna "minnesbild"
Hon hade tjatat ett tag på sambon och när han berättade för henne om hans upplevelser mordkvällen, hur han fann henne och barnen, så fick Emma nya minnen där hälsningsfrasen och den långa tyskan tränger in.

Emmas minnne har verkligen varierat varefter hon söker information.

Anonym sa...

Emma Javisst , Hon tror Stark att det är C.S. ( SKYLDIG )

Men läs allt,från början
Hur " E " ändrar sig !

Ni som tror på henne
glömt inte , att

Skenet bedrar !!!