lördag 15 januari 2011

En personlig reflexion

Jag är fullt medveten om vad vissa personer  skriver om mig, min blogg och om mina åsikter på Flashback.    (https://www.flashback.org/t914022)
En person som tidigare utgett sig att vara min vän och som slingrat i sig in i min närhet i sina fårakläder har gjort det värsta man kan göra en vän. Hon har stött en dolk i min rygg och gått till en atal personer i det så kallade "motståndarlägret" och berättat allt vad jag och några andra  berättat för henne i förtroende. Hon har farit land och rike runt för att fotografera min port plus ett antal andra portar till sina forna vänner som hon sedan stolt lagt ut på Flashbak för allmänn beskådan med fullständiga namnuppgifter och adressuppgifter till de berörda "portägare". 
Tidigare var denna ivriga förräddande fotograf  som nu mest villigt outar sina forna kamrater den mest pådrivande att häda Emma Jangestig inte minst i skvallertråden:  "Emma Jangestig mediahora" (https://www.flashback.org/t1194042), tråden  som jag personligen tycker är helt onödig eftersom den tråden går endast ut på att kränka Emma.

-Min avsikt har aldrig varit att förolämpa någon av offren till brottet.
-Min avsikt har inte heller varit att få Christine Schurrer frikänd till vilket pris som helst. Givetvis om hon är skyldig ska hon sitta där hon sitter -  sin tid ut. Om någon annan är skyldig ska hon frias.
-Min avsikt hela tiden har varit att påpeka den bristfälliga utredingen. Varken mer eller mindre!

Jag kommer att ha bloggen kvar och kommer att publicera den material som jag eventuellt får skickat till bloggen. Annars ligger jag lågt tills resningen kommer om den nu kommer.

Jag har dock startat en annan blogg där alla outningar och hot mot mig  finns dokumenterade.
Där framgår vad var och en har uträttat i denna outningshärva.
Aktuella outare för närvarande är:
Christina Jacobsson (tidigare Rundberg),  Nynäshamn
Maria Pettersson, Arboga
Jan Blixt, Borås
+ ett antal bifigurer vars personuppgifter givetvis finns registrerade.
Bloggadressen finns tillgänglig så fort den behövs.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var och en har ju självklart rätt till en egen åsikt, men vad jag förstår så har du ingen utbildning för att avgöra vad som är en bristfällig utredning eller ej.
Har jag missat något eller är detta en korrekt uppfattning?