lördag 28 februari 2009

Gärningsmannen har haft ont om tid


Gärningsmannen har haft oerhört ont om tid eftersom Emma slutade chatta kl 19:10 och sambon kommer hem strax därefter. Vad jag inte förstår om Christine är den skyldige varför hon väntar så länge innan hon slår till. Polisen tror att hon har kommit till Arboga ca. kl 18:10. Om det nu är som polisen tror att hon har rekognoserat vid villan vid tidigare Arbogabesök borde hon inte ha haft problem med att hitta till platsen. Så varför vänta så länge? Och varför har ingen sett henne varken på väg till eller från villan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är sambons hemkoms beräknad på polisens testkörning där polis körde 5km/h över tillåten hastighetsgräns.
Enligt polisens testkörning så beräknas sambons hemskomst till 19.18 (+ - 1min.)

LB sa...

Vad är det egentligen i sambons sk. alibi som gör att han står utom alla misstankar? Någon som vet?
Ett vittnesmål från en vän/kollega att han lämnade musikstudion kl 19 Finns det något som styrker detta? Finns det något annat som bevisar att han inte kan ha varit hemma när brottet begicks?
Det verkar så oerhört absurt, att en tidigare totalt ostraffad ung kvinna utan darr på manschetten på dessa få minuter skulle ha ringt på, presenterat sig med namn(!!) och snabbt och effektivt utfört ett raseriangrepp med många hugg på tre olika personer (bara detta är ju en motsägelse) och sedan försvunnit igen, ljudlöst och spårlöst...

Peter sa...

Det här med tiderna blir inte så tight om gärningsmannen/kvinnan redan befann sig på adressen innan Emma slutade chatta. Jag menar i så fall att denne/a var känd och då inbjuden. Det kom ju in ett SMS 18:29:49 från sambon där han sa att han kommer om en timme. Det kan ju vara så att gärningsmannen/kvinnan tog del av det och visste på ungefär hur mycket tid som fanns till godo s.a.s.